BREZPLAČNI WEBINAR VEDSKE VEDE IN DJOTIŠ ASTROLOGIJA 4.10.2022 OB 19:00 URI | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

BREZPLAČNI WEBINAR VEDSKE VEDE IN DJOTIŠ ASTROLOGIJA 4.10.2022 OB 19:00 URI

6 stvari, ki jih moraš vedeti O DJOTIŠU. Kako sem 5000 let staro vedo, na moderen način začela uporabljati v vsakodnevnem življenju.

Kako je meni pomagal djotiš in kako sem spomočjo 5000 let stare vede, na modern način uspela priti v svojo moč in bolj sijati. Ni me več strah, da me bodo izločili ali zažgali na grmadi, saj  ko prideš v svojo moč, strah kar sam od sebe odpade. Po tem pa lahko začneš manifestirati tisto za kar si res dobra.

Vsak mesec obdelamo različne teme, aprila sem govorila o 4 življenjskih ciklih, julija sem govorila o trenutnem dogajanju planetov in kako to vpliva na nas. Avgusta pa se bom dotaknila teme, kaj pravijo vedske vede, kako naj živimo, ko smo na tleh, kako se dvignemo na višjo vibracijo in kako pridemo v svojo moč.

Dobili se bomo v torek  4. 10. 2022, točno ob 19:00 uri -  PRIJAVA

 

POKUKAJ TUDI V MOJO NOVO SPLETNO TRGOVINO

 

TUKAJ pa se lahko prijaviš na mojo listo in brezplačno ti bom izračunala, kaj si po djotišu. Čaka se lahko tudi več kot mesec dni, saj grem po vrsti. Hvala za razumevanje.

Objem Tina Orel

zdravilka ženske energije, diplomirana transformatorka energije

djotiš svetovalka, ljubiteljica šamanizma in mistike