Mnenja zadovoljnih strank | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

Mnenja zadovoljnih strank

Prejšnji teden sem bila na svetovanju djotiša pri Tini. Navdušena sem bila nad točnostjo podatkov. Svetovanje glede bodočnosti mi je vlilo upanje in pomirilo nekaj mojih dvomov in strahov. Prav tako pa mi je bila všeč prijazna svetovalka, ki mi je znala odgovoriti na vsa moja vprašanja. Želim ji veliko uspešnih svetovanj in se ji za pomoč lepo zahvaljujem.

Katarina, 38 let

Tina, hvala, ker si mi pokazala, kako naprej. Z mamo se nikoli nisem razumela, ko pa sem prišla k tebi, si mi z enim stavkom povedala, zakaj je tako. Sedaj se razumeva in celo greva po nakupih skupaj. Hvala, želim ti veliko uspehov na tvoji poti.

Klavdija, 45 let

Vsem priporočam, da vsaj enkrat pridete na Djotiš svetovanje k Tini, verjemite, ne bo vam žal. Povedala mi je veliko stvari, ki so se mi zgodile v otroštvu, sedaj razumem, zakaj je tako moralo biti. Odkrila sem tudi, da imam potencial za glasbo. To nisem vedela, ker so mi doma vedno govorila, naj neham peti, ker samo cvilim. Zato sem pela po tiho, v sebi pa trpela, ker se moja želja nikoli ni uresničila. Sedaj vem, da me ne bo več nihče ustavil na tej poti. Vpisala sem se v šolo petja in sledim mojim sanjam. Hvala, Tina, da sem te spoznala. Želim ti vse dobro in veliko uspeha na tvoji poti.

Alenka, 35 let

Ko sem prišla k tebi, sem bila zelo v strahu, nič nisem pričakovala, vendar si me zelo presenetila. Z enim stavkom si mi spremenila pogled na moje probleme. Sedaj živim boljše in vidim problem tudi iz druge strani.

Mateja, 30 let

Tina, hvala, ker si me lepo, toplo sprejela, ko sem to najbolj potrebovala. Nisem več videla izhoda po izgubi službe. Ti pa si mi povedala, da imam zelo veliko potenciala, za katerega sploh nisem vedela. Sedaj bom šla svojo pot in bom sledila svojim sanjam.  Hvala in še bom prišla k tebi.

Tea, 40 let