Mentorski program | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

Mentorski program

Mentorski program

Mentorski program je namenjen ljudem, ki želijo ali čutijo potrebo po spremembi, oporo za določen čas in ljudem, ki želijo popolno transformacijo svojega življenja. Program je individualen in v celoti prilagojen posamezni osebi.

Kdaj se odločiti za mentorski program? Ko se ustavimo na točki in ne vemo kako nadaljevati, ko čutimo potrebo po spremembi , a ne vemo kje in kako začeti, ko se vrtimo v konstantnem krogu in se ne premaknemo. To je točka, ko potrebujemo nekoga, ki nam stoji ob strani in nas vodi v prave smernice, ki jih sami v danem trenutku, zaradi takšnih ali drugačnih situacij, ne zaznamo. S pomočjo strokovne osebe in primernega okolja, vzpostavimo notranje ravnovesje, mir, ki je temelj za preoblikovanje in usmeritve v prave odločitve.

 

Dolžina mentorskega programa je odvisna od vsakega posameznika. Ob prvem srečanju vam strokovnjak, na podlagi vaših želja, svetuje ustrezen izbor mentorskega programa .

 

Vrste in dolžina mentorskega programa

 

Eno-mesečni mentorski program

Primeren za ljudi, ki se želijo seznaniti kaj pravzaprav pomeni mentorski program. Z izbiro tega programa imajo že na voljo uvodno pomoč, pregled dejanskega stanja vsake individualne osebe in smernice, ki jih ta program zajema.

Tri-mesečni mentorski program

Primeren za ljudi, ki začutijo potrebo po manjših spremembah in ob sebi potrebujejo mentorja, ki jih vodi in jim je na razpolago za krajše obdobje.

Šest- mesečni mentorski program

Primeren za ljudi, ki potrebujejo večje spremembe. Navadno gre pri tem programu za popolno transformacijo in preoblikovanje dosedanjih pogledov, razumevanj. Gre za izjemno sodelovanje mentorja in osebe daljše obdobje.

Se sprašujete?

Vam primanjkuje časa?

Ste v nenehnem hitenju v službi, hitenju z družino in z vsakodnevnimi obveznosti? Si ne upate reči NE, ko dobite obiske, ker mislijo, da imate časa na pretek, vi pa imate polno skrbi in obveznosti? Se ne upate reči NE, ko vam, nadrejeni v službi reče, da bo potrebno podaljšati delavni čas, ker mora biti delo hitro in kakovostno opravljeno?

Dnevno se nam lahko to dogaja, vse dokler ne postavimo mej in rečemo NE. Če se najdete v tem opisu, me kontaktirajte.

Ste v nesoglasju s partnerjem?

Vse pogosteje pozabljamo bistvo življenja, vse manj si vzamemo časa zase in za svoje najdražje. V službi smo pod stresom in zaradi nadaljnjih dnevnih obveznosti, se stres nadaljuje skozi ves dan. Ne vzamemo si dovolj časa zase, niti za svojega partnerja. Vsi hitimo na svojo stran in čakamo proste delavne dni, da jih lahko vsaj malo preživimo skupaj. Ko to počnemo leta in leta, pozabimo, kaj si sploh želimo. Partner želi eno, mi drugo. Pri svetovanju vas opozorim, kje so možna nesoglasja in kaj narediti, da do nesoglasij ne bi prišlo. Za več informacij, me kontaktirajte.

Veste, kakšno je vaše poslanstvo?

Vsakemu je bilo v zibelko nekaj položeno, nekdo ima talent za glasbo, nekdo za petje, nekdo uživa sposobnosti vodilnih kadrov, spet nekdo skriva svoje vrline v ozadju in dosega zavidljive rezultate. Če ne poznaš svojega poslanstva in si vedno delal tako, kot so drugi od tebe pričakovali in nisi zadovoljen s svojim življenjem, potem je pravi trenutek, da temu narediš konec in začneš z novim življenjem. Spoznal boš sebe in živel lepše življenje.

Veste, kaj imate prirojeno?

Imaš talen za glasbo ali šport, pa tega niti ne veš, ker tega še nisi izkusil in se v življenju še vedno iščeš? Ne veš kaj bi delal, ker te nič ne osrečuje, ne veš pa, da imaš mogoče talent nastopanja pred občinstvom? Z djotiš svetovanjem lahko pogledamo in ugotovimo, ali si na pravi poti. Ugotovimo bistvo, v katerem boš spoznal sebe.

Vas obremenjuje služba?

Veliko ljudi je v hudi stiski. Življenjski krediti in nujna služba, samo zaradi odplačevanja kreditov in mesečnih obveznosti. Zelo hitro se znajdemo ujetniki lastnega življenja in ne vemo, kako nadaljevati. V tem trenutku je priporočljivo obiskati djotiš svetovalca in skupaj pogledati natančnejše razloge takšnega počutja. Z djotiš svetovalcem lažje usmerimo pozornosti k lepšemu življenju. Življenje preoblikujemo na boljše, z lastnimi spremembami in usmeritvami na boljše, kajti, čemur posvečamo pozornost, le-ta raste.

Poznate svoje talente?

Početi nekaj, kar nas ne osrečuje, ja današnja največja problematika in tematika nezadovoljstva ljudi. Dnevi in leta takšnega načina življenja, pripeljejo do izčrpanosti, bolezni.

Če si vsaj na eno od, zgoraj navedenih, vprašanj odgovoril pritrdilno, potem je v tvojem življenju nekaj, kar ni v redu. Potrebuješ pozitiven pogovor, motivacijsko svetovanje, pri katerem boš bolje spoznal sebe. Skupaj bomo pogledali tvoje talente, kaj je dobro početi in kaj ne. Skupaj bomo pogledali, kdaj je pravi trenutek reči NE in kdaj se usesti, ko se najbolj mudi.

Mnenja strank

Prijava na mentorski program