Bachove kapljice Tinthai spoznaj sebe | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

Bachove kapljice Tinthai spoznaj sebe

Bachove kapljice so naravna in učinkovita pomoč v čustvenih stiskah vsakdanjega življenja, so brez stranskih učinkov in preproste za uporabo. Podobno kot homeopatija se Bachova terapija osredotoča na resnične vzroke bolezni, ne zgolj na simptome. Tudi če niste bolni, lahko sistem 38 cvetnih esenc s pridom uporabljate za krepitev zdravja, za reševanje problemov ter za energijsko podporo pri osebnem razvoju.

Na voljo so vam: BACHOVE CVETNE ESENCE (lastna izbira), ljudje si pri meni izberejo 5 rastlin, ki jih pritegnejo in vsaka rastlina rešuje nek vzrok. Recimo nedotika je za hitre, živčne ljudi, da jih malo umiri, divja vrtnica prinaša svetlobo v življenje, vidiš zopet smisel v življenju, tavžentroža je za ljudi, ki želijo vsem ustreči, se ne poslušajo, drugi jih še bolj izkoriščajo...izberi si 5 fotografij, ki te najbolj pritegnejo. Po pošti pošljem tvojo osebno mešanico.

BACHOVE REŠILNE KAPLJICE - So za prvo pomoč pri hudem stresu, vznemirjenju, žalosti, obupu, jezi, strahu, nespečnosti, telesni bolečini ali nezgodi. Delujejo kot stabilizator emocionalnega ravnovesja. Olajšajo hudo čustveno stisko, jemljemo jih po kakšnem šoku ali pri stresu v službi 4 kapljice z kapalko pod jezik.

Bachove cvetne esence nam pomagajo pri čustvenih stanjih, po hudem stresu, pri koncentraciji. Rešilno zdravilo pomaga tako, da gre ven vse kar je v našem telesu odveč ali preveč. Vnetja se umirijo, nismo tako napeti in nervozni, lažje premagamo stresno situacijo. Pomagajo nam, da lažje premagamo bolezen. Za vse, ki ne želijo poseči takoj po tableti in si želijo pomagati z naravnimi metodami.

Izbirate lahko med kapljicami:

  • REŠILNO ZDRAVILO
  • OSEBNA MEŠANICA – izbira 5 kart, ki so vam v tem trenutku najbolj všeč
  • ESENCE ZA MIRNO NOČ
  • ESENCE ZA HUJŠANJE
  • ESENCE ZA MOTIVACIJO
  • STOP TOBAK
  • ESENCE ZA LIBIDO