MODERNA ČAROVNICA - 6 mesečni mentorski program | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

MODERNA ČAROVNICA - 6 mesečni mentorski program

Program, ki ti  bo spremenil svet in ob katerem boš spoznala sebe

POUČEVANJE MODERNE ČAROVNICE


Če želiš dobiti nazaj svoj SRČNI KOMPAS, naj s tabo delim šest korakov, kako slediti svojemu SRCU. Zate imam 6 mesečni mentorski program MODERNA ČAROVNICA. V programu ti bom pomagala:

- starodavna znanja prinesti v sedanji čas in pomagala ti bom, kaj z vsem tem znanjem narediti,

- spoznala boš kako si z DJOTIŠ ANALIZO pomagaš in narediš PREMIK v tvojemu življenju.

Djotiš je indijska astrologija in izvira iz pradavnih vedskih časov. Star več kot 5000 let. Vsebuje neprecenljivo znanje o zakonih življenja. Razkriva ga preprosto, a celostno, s simbolnimi pomeni, ki jih pripisuje planetom, njihovemu gibanju in odnosom. Pomaga nam razumeti, kdo smo, po kaj smo prišli in kakšni zakoni nam vladajo. S to vedo lahko razumemo našo preteklost, sprejmemo sedanjost in ustvarimo boljšo prihodnost. Razkriva, čemu smo sedaj namenili največ pozornosti in pomaga prepoznati posledice našega preteklega dojemanja sebe in življenja.
 

Ko boš teh šest korakov osvojila boš:

Ob koncu programa lahko pričakuješ tako visoko vibracijo, da se ne BOŠ VEČ BALA tega da bi te simbolično ZAŽGALI NA GRMADI. Vsi imamo ta strah v sebi, saj se je v preteklosti to res dogajalo. Vsak, ki je kaj vedel in se ni oziral na družbena pravila, je moral biti izločen. Žensk pa so se bali, ker so imele zelo dobro razvito INTUICIJO.

Ali si se že kdaj počutila, da nisi zaželena, da nikamor ne spadaš, da si osamljena in da te nihče ne razume. Si se počutila kot, da te bodo simbolično zažgali na grmadi, tako kot mnoge ženske, če se ne prilagodiš.

Naj ti povem, da je vse ok. Tudi sama sem prehodila to pot.

Nič ni narobe, da se tako počutiš, saj vsi želijo da smo na PROGRAMU, ker nas tako imajo v pesti, ampak ti čutiš, da obstaja nekaj več in se ne daš. Greš po svoje in slediš svoji intuiciji. Ne zanima te več, kaj drugi govorijo, kaj drugi od tebe PRIČAKUJEJO. Ti samo slediš svojemu srcu in tvojemu bistvu.


Upam, da razumeš, kaj ti želim povedati ,vendar moč odločitve je v tvojih rokah. Samo ti se lahko odločiš ali boš šla po stopinjah vseh kot »ovca« ali želiš postati MOČNEJŠA in v boljši ENERGIJI. Ti že veš zakaj to delaš in to je vse KAR ŠTEJE.

Vabim te, da izstopiš iz povprečja in pričneš uporabljati tudi ti orodja, da postaneš MODERNA ČAROVNICA.


Srečaj se s čarobnim bitjem v sebi

Naj ti namignem kaj je to?

Ta program je namenjen ženski, ki želi sijati, stopiti in priti v svojo moč in biti še bolj srečna in zadovoljna v svojem življenju.

 

- če želiš kljub posvečanju družini, vsem obveznostim sijati in biti dobro v svojem telesu

- si želiš, da te nič več ne zamaje in da si hkrati močna, odločna in hkrati ženstvena

- če daš veliko na svoje zdravje in si organiziraš življenje na način, da vse omenjeno samodejno deluje in lahkotno, potem si na pravih straneh

- če se počutiš kdaj šibko

- če te stvari pogosto spravijo iz tira

- če se preveč sekiraš za druge

- če vso svojo pozornost daješ drugim

- če pozabljaš ob tem nase

- če želiš življenje zajemati z veliko žlico, vendar ne veš ali ti je to dovoljeno

- če želiš biti bolj bolj ženstvena

- lepša

- srečnejša sama s seboj

 

TUDI SAMA SEM PREHODILA TO POT

Ta program sem naredila zate, ker sem sama morala prehoditi to pot. Ko sem začela z samostojno potjo, sem mislila da moram vse sama, da ne smem nobenega nič vprašati, saj je to znak šibkosti. Ker sem bila utrujena zaradi majhnih otrok, nisem imela več moči, da bi se osredotočala na pridobivanje strank. Ker sem vsak dan razmišljala kako lahko več zaslužim, sem bila v začaranem krogu in vsak dan sem bila še bolj utrujena. Ker sem na srečo hitro opazila, da tako nisem srečna in da tudi družina nima dosti od mene, sem začela delati na sebi. Veliko delavnic in šol sem zaključila in vso to znanje sedaj na moderen način predajam naprej. Ta program sem naredila ravno zato, ker želim tebi pokazati, da nisi sama, da se lahko bolje počutiš, želim ti pokazati kako priti v moč in kako te nič ne zamaje.

Vseh 6 mesecev ti bom stala ob strani in ti pomagala, ko boš padla, ko ne boš vedela kako naprej. Vseh 6 mesecev bom tvoj steber in ko boš padla, te bom ujela.


Ponujam ti zaupno okolje znotraj zaprte skupine žensk. Lahko mi boš zaupala vse svoje strahove, te bomo v skupini spuščali in jih transformirali, pogledali bolj pozitivne stavke in naučila te bom, kako iz vsake negativne situacije narediš plus.

 

PREDNOSTI MODERNE ČAROVNICE

Na koncu programa boš:

- bolj v svoji moči,

- vedela boš kje so tvoji največji potenciali,

- vedela boš kje te življenje še bolj podpira in kam usmerjati pozornost,

- vedela boš kako biti nežnejša in kako sijati in ta sijaj obdržati,

- zavedala se boš, da se vse zgodi z razlogom in da ni nič naključno,

- Izvedela boš kaj je tvoje poslanstvo in kako biti v stiku sama s sabo,

- predvsem pa se boš počutila lepšo.


 

KAKO POTEKA DELO V PROGRAMU

Program je namenjen, da oseba dela na svoji vibraciji, da dela intenzivno s pomočjo energijskih vaj in djotiš svetovanja. Delamo veliko na intuiciji in na prepričanjih s pomočjo djotiš karte. Na koncu programa bo oseba izgledala mlajša, srečnejša, zavedala se bo sebe in ne bo imela slabe vesti, če bo delala na sebi. Vsi ji bodo govorili, da sije in da izgleda vedno bolj mlajša. Zavedala se bo, da je to potovanje vase in da se bo na tak način bolj spoznala in bolj bo vedela, kaj si res želi, kje njeno srce poje in duša zaigra.

 

PROGRAM PO MESECIH:

6 mesečni mentorski program MODERNA ČAROVNICA poteka preko spleta. Vsak drugi teden se dobimo on-line preko sistema zoom in vam predam znanje. Klici potekajo tako, da se dobimo v spletni učilnici, kjer se vidimo in slišimo. Če se srečanja slučajno ne moreš udeležiti, pošljem naslednji dan posnetek, kjer je vse posneto in ni nič izgubljenega.

Od enega do drugega srečanja pa prejmeš naloge, ki te bodo podpirale pri svojem napredku.

 

ZAČNEMO 10. 10. 2022

PRIJAVA

 

Pohiti in si zagotovi nižjo ceno - 2100,00 eur z ddv ali

6 x 420,00 eur PAY PAL

10 x 257,00 eur PAY PAL

12 x 207,00 eur PAY PAL

Če želiš tudi ti priti v svojo moč in začutiti boginjo v sebi, potem mi piši in si zagotovi svoje mesto v programu TUKAJ.