Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

WEBBINAR VSE O DJOTIŠU - 5000 LET STARE VEDE

6 stvari, ki jih moraš vedeti O DJOTIŠU. Kako sem 5000 let staro vedo, na moderen način začela uporabljati v vsakodnevnem življenju.

Kako je meni pomagal djotiš in kako sem spomočjo 5000 let stare vede, na modern način uspela priti v svojo moč in bolj sijati. Ni me več strah, da me bodo izločili ali zažgali na grmadi, saj  ko prideš v svojo moč, strah kar sam od sebe odpade. Po tem pa lahko začneš manifestirati tisto za kar si res dobra.

Dobili se bomo, v sredo  5. 05. 2021, točno ob 19.00. Če se želiš prijaviti na brezplačni webbinar, mi prosim to napiši SEM da ti pošljem povezavo, dobili se bomo preko sistema zoom v zaprti skupini.

 

MODERNA ČAROVNICA 6 mesečni mentorski program 2990,00 eur PRIJAVA, plačilo na obroke 12 x 255,00 eur PRIJAVA v tem programu boš zasijala, prišla v svojo moč, brez slabe vesti si boš vzela čas zase in boš več časa na visokih vibracijah. 

1h djotiš svetovanja 222,00 eur  PRIJAVA

2h djotiš svetovanja 333,00 € PRIJAVA

2h djotiš svetovanja + terapija dolgo krilo 388,00 € PRIJAVA

3h djotiš svetovanja 444,00 € PRIJAVA

 

TUKAJ pa se lahko prijaviš na mojo listo in brezplačno ti bom izračunala, kaj si po djotišu. Čaka se lahko tudi več kot mesec dni, saj grem po vrsti. Hvala za razumevanje.

Objem Tina Orel

zdravilka ženske energije, diplomirana transformatorka energije

djotiš svetovalka, ljubiteljica šamanizma in mistike

Aktualno

6 stvari, ki jih moraš vedeti O DJOTIŠU...

Če bi rada izvedela, kaj si po...

SEPTEMBER 2020 - Kako slediti svojemu srčnemu kompasu in...

BI SI RADA POVRNILA NAZAJ DELČKE IZGUBLJENE DUŠE?

SI POD STRESOM?

TI...