Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

ACCESS BARS® TERAPIJA

STE POD STRESOM?

VAM MISLI NENEHNO NEKAM BEŽIJO IN SE NE MORETE UMIRITI?

STE IZČRPANI, IZGORELI?

STE RAZOČARANI IN NESREČNI V ŽIVLJENJU IN NE VESTE ZAKAJ?

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

 

Access bars® je preprosta tehnika, ki se jo lahko izvaja na vsakemu, tako na otrocih in na odraslih. Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo... Z Access Bars®  pobrišemo vse nekoristne "datoteke", ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Terapija poteka na masažni mizi eno uro, stranka leži in se prepusti, da barsi opravijo svoje. Med terapijo se lahko začuti mravljince po telesu, lahko se začuti mraz ali toploto.

Na terapijo se je potrebno predhodno naročiti na telefon 031/674-402 ali pa izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani www.tinmit.si. Cena enourne terapije je 50,00 €.

Tina Orel, svetovalka indijske astrologije, inštruktorica in mojstrica joge obraza, Mtvss terapevtka, bars terapevtka, terapevtka korekcije vida, reiki terapevtka in vodja meditacij, zdravilka ženske energije, energijska transformatorka energije.

 

Aktualno

6 stvari, ki jih moraš vedeli, če želiš postati moderna čarovnica. ...

Če bi rada izvedela, kaj si po...

SEPTEMBER 2020 - Kako slediti svojemu srčnemu kompasu in...

STE POD STRESOM?

VAM MISLI NENEHNO NEKAM BEŽIJO IN SE NE MORETE UMIRITI?

...