Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

ŽENSKI KROG TINTHAI - samo za ženske

Vabim te, da sem pridružiš v varni skupini samih žensk. Tu se pogovarjamo o ženski energiji, kako priti v to energijo nazaj, saj nas današnji tempo drži bolj v moški energiji. Dobivali se bomo 2x na mesec preko računalnika, ta ko da se ti ni potrebno nikamor peljati. Vsako srečanje bo posneto in posnetek dobiš, tega si lahko pogledaš kasneje, ko imaš čas. 

Poudarek na ženski energiji in kako, s pomočjo karte, vidimo ali smo bolj v moški energiji ali bolj v ženski energiji. Delali bomo tudi vaje in peli mantre, da se bomo še bolj povezali z svojo žensko esennco. Vsaka ženska ima velik potencial, ki ga ne more uresničiti, če je vedno v fokusu, če se ne zna predati in sprejeti svojo žensko plat. Velikokrat se sramujemo svoje občutljivosti, svojih čustev, zato smo zmedeni in se oddaljimo od sebe. Torej če te je pritegnilo to, da bi rada spoznala svojo divine žensko, je tale krog ravno zate. Seveda bomo govorili tudi o djotišu, kaj pomenijo astrološke hiše, kaj znamenja in kako to uporabljati v življenju. Delali bomo obrede in ceramonije za ženske, bili v nežni energiji in končali srečanje z namero, da potrebujemo ena drugo. Včasih so ljudje živeli v skupnosti in so si med sabo pomagali, tudi danes si tega želimo, vendar nas družba sili v nekaj drugega.

Cena je samo 55 eur na mesec.

Za prijavo mi piši na info@tinthai.si, na mail ti napišem vse kar je še potrebno vedeti in kako se bomo videli preko računalnika.

Objem tebi divine ženska❤️❤️❤️.

Tina Orel, zdravilka ženske energije